JTR Gruppen logo
En totalleverandør innen spyling, supersuger, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting
JTR Gruppen logo

JTR Gruppen

JTR Gruppen er spesialist på spyle- og sugetjenster innenfor komunalteknikk, industri og offshore.

Om JTR Gruppen

JTR Gruppen ble etablert av Geir Fuglestad i 2014. Nøkkelpersonell med over 45 års erfaring gjør at JTR Gruppen innehar en unik kompetanse innenfor vedlikeholdsløsninger for vann og avløp.

VA-bransjen er i en rivende utvikling og det er viktig å følge med. JTR Gruppen har i dag en stabil kundemasse, omsetter for ca. 36 millioner kroner og utfører daglig oppdrag fra Rennesøy i nord til Kvinesdal i sør. JTR Gruppen ønsker å være en markedsleder med fokus på topp moderne utstyr og bransjens beste service. 

JTR Gruppen tilbyr alle tjenester som forventes av en totalleverandør, som blant annet spyling av tette rør, tømming av septikktanker, rørfornying, utkobling av gamle oljetanker og rørinspeksjon fra Rennesøy i nord til Kvinesdal i sør.

Sammen med solide samarbeidspartnere kan JTR Gruppen kalle seg totalleverandør av vedlikeholdstjenester for vann og avløp. Med på laget er Reiersen Trykkprøving, EK Rørinspeksjon og Olimb Rørfornying Rogaland.

Din totalleverandør

Vi kan hjelpe deg med alt innen innen spyling, supersuging, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting.

Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund.

Vi har også en egen avdeling med spyling og rørinspeksjon i Ryfylket som tar seg av alle oppdrag i Forsand, Strand, Jørpeland, Tau og Hjelmeland området.