JTR Gruppen logo
En totalleverandør innen spyling, supersuger, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting
JTR Gruppen logo

Samarbeidspartnere

Som en del av det å være totalleverandør har vi tilknyttet oss gode samarbeidspartnere

logo-1 hvit bunn
EK Rørinspeksjon ble etablert i 2014 av Einar Sivertsen og Kurt Ove Reiersen. På kort tid har EK Rørinspeksjon posisjonert seg som en markedsleder innen rørinspeksjon her i regionen. EK Rørinspeksjon er lokalisert sammen med JTR Gruppen og ORR sentralt på Jæren, på Nærbø i Hå kommune.

Alle operatører er kurset og godkjent gjennom Rørinspeksjon Norge, noe som gir deg som kunde en sikkerhet når det gjelder kvaliteten på arbeidet som utføres. Med topp moderne utstyr og flere store kamerabiler løser EK Rørinspeksjon alt fra små oppdrag til større og mer kompliserte utfordringer.

EK Rørinspeksjon leverer sammen med JTR Gruppen og ORR en komplett lønsing innen vedlikehold av vann og avløp. I tillegg til standard inspeksjonstjenester kan EK Rørinspeksjon tilby blant annet fallmåling av rør, trasésøk, lasermåling av skjøter/sprekker og inspeksjon av stikkledninger med satelitt kamera.

Har du behov for å kartlegge rørene, sjekke tilstanden eller vil avdekke eventuelle skader på rør eller kummer er det bare å ta kontakt med EK Rørinspeksjon.  

Din totalleverandør

Vi kan hjelpe deg med alt innen innen spyling, supersuging, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting.

Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund.

Vi har også en egen avdeling med spyling og rørinspeksjon i Ryfylket som tar seg av alle oppdrag i Forsand, Strand, Jørpeland, Tau og Hjelmeland området.