JTR Gruppen logo
En totalleverandør innen spyling, supersuger, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting
JTR Gruppen logo

Gravefri sikring av oljetank med organisk herdeskum

JTR Gruppen tilbyr en gravefri metode for konservering av gamle oljefyrtanker.

Har du en gammel oljetank liggende men ønsker å unngå graving? Da har vi løsningen. Vi kan tilby en 100% gravefri metode for å sikre oljetanken. Vi tømmer tanken for resterende olje, renser tanken innvendig og fyller den med organisk herdeskum. Dette er en effektiv, enkel og kostnadsbesparende metode.

Arbeidet dokumenteres og meldes inn til kommunen.

ENOVA har utvide støtte for utkobling av oljetanker ut 2018, denne støtten halveres i 2019 og fjernes i 2020 når forbudet mot bruk av gamle oljetanker trår i kraft.

Fra ENOVA sine hjemmesider:

Vi ønsker å bidra til at du kommer raskt i gang og kutter klimagasser allerede nå. Derfor øker vi støtten og kan gi deg inntil 50 000,- i støtte ut 2018 hvis du bytter ut oljefyren med en varmeløsning som vi støtter. Har du oljekamin, får du 6 000,- hvis du erstatter den med en rentbrennende vedovn, pelletskamin eller luft-til-luft-varmepumpe. 

Støttebeløpet til fjerning av oljefyr/oljekamin og tank halveres i 2019, og avvikles helt når forbudet trer i kraft i 2020.  


Har du en gammel tank som du vil ha koblet ut er det bare å ta kontakt for en uforplikende befaring og pristilbud.

Link til ENOVA sine tilskuddsordninger for fjerning av oljetanker finnes i linkene under:

Send oss en forespørsel eller bestilling

Navn*
Telefonnummer
Epost*
Emne
Melding

Din totalleverandør

Vi kan hjelpe deg med alt innen innen spyling, supersuging, rørinspeksjon, rørfornying og trykktesting.

Vårt hovedkontor er lokalisert sentralt på Jæren, nærmere bestemt på Nærbø i Hå kommune og vi utfører regelmessig oppdrag i de fleste kommuner på Jæren som Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Klepp, Time, Hå og Egersund.

Vi har også en egen avdeling med spyling og rørinspeksjon i Ryfylket som tar seg av alle oppdrag i Forsand, Strand, Jørpeland, Tau og Hjelmeland området.
fylling med skum 3
fylling med skum
etter fylling med skum